top of page

Lisa De Bruycker (1993) begon met het spelen van de harp op 10 jarige leeftijd in de klas van  Ann Van Den Borre  (Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Turnhout).
Nadat ze haar diploma van de hogere graad met grootste onderscheiding aan de Academie voor Muziek en Woord te Mol behaalde, vervolgende ze in 2011 haar harpstudies aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Jana Bouskova (Tsjechië).

In 2015-2016 was Lisa geaccepteerd voor het erasmus exchange program en studeerde ze opeenvolgens in het Royal College of Music in London met Ieuan Jones en in het Conservatorio G. Verdi di Milano met Patrizia Radici. Ze volgde verschillende masterclasses met verschillende gerenommeerde harpisten zoals Annie Lavoisier, Sivan Magen, Anneleen Lenaerts, Gwyneth Wentink, Park Stickney, Irina Zingg, Anne Macdearmid, Dominque Piana, Ieuan Jones, Miriam Overlach,…
Ook heeft ze deelgenomen aan enkele competities zoals Félix Godefroid, Dexia competition en won ze een 2de prijs op het Harpe Diem concours.

In 2017 behaalde ze zowel haar masterdiploma (met onderscheiding) als haar lerarendiploma (specifieke lerarenopleiding, SLO) in Brussel.
Sinds 2017 speelt ze in het orkest ‘Baltic Sea Philharmonic’, onder leiding van Kristjan Järvi. Ook speelt ze mee met NJO en in 2018 heeft ze meegespeeld met het ‘Jong Metropole’ (onderdeel van het njo).
Vanaf 2017 studeerde Lisa verder aan het Conservatorium van Amsterdam waar ze les kreeg van internationaal gerenommeerde harpistes en docenten Erika Waardenburg en Sandrine Chatron (NedPho). In Juni 2019 heeft Lisa haar opleiding in Amsterdam afgerond. 

bottom of page